IBM Strategy

Pia Rønhøj

Abstract

Overview of IBM history, transformation(s), strategy etc

Speaker

Photo of Pia Rønhøj

Det der kendetegner mig er, at jeg elsker at have mange bolde i luften, skabe relationer, kommunikere, være løsningsorienteret og ikke mindst at få ting til at ske. Det har været centralt i de mange jobs, jeg har haft i min nu 31 år lange karriere hos IBM. Min erfaring som underviser, sælger, administrativ chef, HR konsulent, projektleder, personaleleder, kommunikationschef, CSR chef og COO m.m. både i Danmark og internationalt, gør jeg nu brug af i jobbet som ansvarlig for IBM Technology Support Services i Danmark

IBM Technology Support Services - eller i daglig tale kaldet TSS - bistår vores kunder med proaktiv og reaktiv IT Support – både onsite og remote – på IBM og andre leverandørers hardware og software produkter. Min fornemste opgave er at skabe de bedste rammer for teamet, så vi fortsat kan levere den bedste service til endnu flere af vores kunder, ligesom vi hjælper dem til at udnytte de mange nye muligheder, som vores teknologi muliggør.

Jeg brænder for eksternt at dele, hvad IBM kan og står for. Jeg er nemlig stolt af vores teknologi, og de muligheder den giver vores samfund – være det os som borgere, virksomheder eller det offentlige. Men jeg har også fokus på, at vi forstår at anvende denne teknologi intellligent, at vi sikrer, at alle kan være med, og at vi holder fast i etikken.

Jeg har 8 års erfaring som bestyrelsesmedlem og næstformand i Bofællesskabet Lykke Marie. En selvejende institution, som tilbyder et hjem under trygge rammer for 24 unge voksne med multiple funktionsnedsættelser. Institutionen er et døgn tilbud som yder pædagogisk, socialfaglig og sundhedsfaglig støtte til de unge, og en arbejdsplads for ca. 50 fuldtidsansatte. Jeg er en af stifterne, og har været en drivkraft i realisering af denne organisation, hvor min yngste søn i dag bor.

Lecture languages

DanishEnglish

Topics

Strategy

Duration options

0.5 hour1 hour2 hours

Travel/delivery options

In-countryOutside of country: Open for discussionRemote via video conference

Country

Denmark

Lecture booking request

Thank you for your interest in hosting an IBM speaker. Please fill out the following form with as much detail as possible. An IBM representative will reach out to discuss your booking request. All guest lectures are subject to availability and agreements under this collaboration are not legally binding.